Spring til indhold
Luk

Arrangementer

 

 

Historiens Hus afholder jævnligt foredrag og andre typer arrangementer i foredragssalen på 1. sal. Tirsdagsforedragene afholdes typisk en gang om måneden i foråret og efteråret, og kan omhandle mange forskellige historiske emner. Indtil videre har vi bl.a. haft foredrag om den tyske besættelse af Odense, om slægtsforskning på St. Croix, om fynske forsamlingshuse, om Odense Politi og meget andet.

 

Med mellemrum har vi andre, særlige arrangementer. Eksempelvis har vi fejret Kartoflens År 2008 med en særlig kartoffelaften. I 2007 fejrede vi æblet, og i 2011 var der øl på tapetet. Billetprisen til særarrangementerne fastsættes fra gang til gang. Når der er et aktuelt arrangement, vil du kunne se det her.

 

Aktuelt program

 

Du kan finde forårsprogrammet 2015 her.
 

Billetbestilling

 

Vores sal har normalt plads til 100 personer - til nogle pladskrævende særarrangementer vil det være færre. Derfor kan det være nødvendigt at bestille billetter på forhånd, hvis man vil være sikker på en plads. Billetter kan bestilles pr. telefon: 65 51 10 30 eller pr. email: historienshus@odense.dk.

Billetter til tirsdagsforedragene koster 40 kr. Billetter til torsdagsmik (formiddagsarrangement med kaffe og rundstykker) koster også 40 kr.

Bemærk: Bestilte billetter skal afhentes senest 30 minutter før arrangementets programsatte start.


Hvis du har set foromtale i pressen af et historisk foredrag her i huset, men du ikke kan finde omtale af det her på siden, bliver det muligvis afholdt af nedenstående forening. Kontakt dem for at få yderligere oplysninger:

Historisk Foredragsforening